sobota, 26 lutego 2011

Nieuws en volgende bijeenkomst

We willen jullie, als organisiatie, graag hartelijk danken voor de ruime opkomst en leuke bijeenkomst op 3 februari j.l. in ‘Stary Port’. We hebben ontzettend genoten van de gezellige avond en de goede sfeer en hopen dat iedereen die aanwezig was kan terugkijken op een geslaagde avond.

Verder hebben we goed nieuws dat we graag met jullie willen delen: op onze oproep om te komen helpen met de website van ons clubje hebben we veel positieve reacties gekregen. Zo veel zelfs, dat we een keuze hebben moeten maken voor een kandidaat. Uiteraard willen we iedereen die interesse heeft getoond bedanken voor deze interesse, en willen we Igor Mróz welkom heten als onze nieuwe webmeester. Igor is inmiddels al druk aan de slag om onze internetactiveiten nieuw leven en energie in te blazen en het ziet er allemaal erg veelbelovend uit; binnenkort zullen de eerste resulaten de virtuele wereld wordt ingeslingerd; we houden jullie van deze ontwikkelingen uiteraard op de hoogte.

Verder hebben we nog 2 nieuwe leden voor ons bestuurtje weten te vinden, die ons met hun ervaring en enthousiasme nog verder kunnen brengen: dit zijn Rob Tak en Joost van der Voort, en ook hen willen we hierbij van harte welkom heten. Zij gaan meedoen bij het ontwikkelen van nieuwe activiteiten en het organiseren van de inmiddels bekende maandelijkse bijeenkomsten.

Het volgende goede nieuws, het houdt maar niet op, is dat we voor de volgende bijeenkomst weer eens een heuse sponsor hebben weten te vinden. Dit is de firma Grafton Rectruitment; ze zijn op zoek naar Nederlandsprekende medewerkers voor hun client in Krakow (de vacature staat hieronder) en op de volgende bijeenkomst (op 3 maart a.s. – zet het alvast in je agenda!) zal er dus een echt speciale bijeenkomst plaatsvinden. We verklappen nog niet precies wat en waar het zal zijn, maar we garanderen in ieder geval een echte gezellige Hollandse winteravond! Heerlijk toch, nu de winter weer keihard is teruggekomen, om uit te kunnen zien naar een avond om ons te kunnen verwarmen aan Nederlandse gezelligheid.

Het thema voor deze bijeenkomst zal zeker verwarmend zijn, dus houd je postvak in de gaten tot de officiële uitnodiging later deze week of begin volgende week verschijnt.

Met vriendelijke groeten,

De Nederlandse vereniging in Krakow:

Haize van Kammen
Hans van der Brug
Koos Schepel
Igor Mroz
Rob Tak
Joost van der Voort

1 komentarz:

  1. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
    vakantiehuis dordogne

    OdpowiedzUsuń